Reparatie en onderhoud

Reparatie en onderhoud aan uw caravan of kampeerauto?

Wij hebben vakbekwaam personeel in dienst en wij hebben tientallen jaren ervaring, waarvan 40 jaar Knaus-ervaring en 15 jaar Avento-ervaring. Daarnaast zijn wij een BOVAG-gecertificeerd bedrijf. Hieronder kunt u een kijkje nemen in onze werkplaats.

brug11-1024x715 brug21-1024x695

Onze moderne werkplaats is uitgerust met:

  • Remmentestbank
  • Hefbrug
  • Banden demonteer
  • Banden balanceer
  • Uitlijnapparatuur
  • Houtbewerkingsmachines
  • Alle gangbare materialen zijn op voorraad zowel voor onderhoud als voor reparatie.

Daarnaast is er nu een nieuwe werkplaats, waar de caravans op een brug komen te staan die in de grond zakt, zodat dakplaten makkelijk vervangen kunnen worden en airco’s, schotels e.d. makkelijk en veilig op het dak van de caravan gemonteerd kunnen worden.

garage1-1024x712 werkplaats-1024x725

BOVAG Onderhoudsbeurt

We zijn een BOVAG-gecertificeerd bedrijf. De richtlijn is om minimaal eens in de twee jaar te kiezen voor de BOVAG Onderhoudsbeurt. Tijdens deze beurt controleren speciaal opgeleide keurmeesters uw caravan. Ze bekijken onder andere het chassis, de opbouw, gas/elektra en vocht. In tussenliggende jaren kunt u de BOVAG Onderstelbeurt laten uitvoeren, vergelijkbaar met een ‘kleine beurt’ voor de auto.

Bij een BOVAG Onderhoudsbeurt gaan onze gecertificeerde keurmeesters aan de slag met meer dan zestig punten, zodat uw caravan, camper of vouwwagen niet alleen voldoet aan alle wettelijke eisen, maar ook aan de strenge BOVAG comfort- en kwaliteitseisen.

De keurmeester controleert bijvoorbeeld de remmen en smeert de oplooprem. Ook een bandencheck en vochtmeting zijn ingegrepen. 
 
Uw gasinstallatie krijgt speciale aandacht. De gasleidingen worden afgeperst, de kachel helemaal gereinigd en de keurmeester bekijkt het ‘vlambeeld’: zit er bijvoorbeeld genoeg zuurstof in de vlam? Hierna is de veiligheid van uw fornuis en kachel weer gewaarborgd. 

Om pech en ongelukken te voorkomen, is het belangrijk om tijdig een onderhoudsbeurt te plannen. 

Een goed onderhouden kampeermiddel is ook prettig bij eventuele verkoop. U investeert met onderhoud in waardevastheid.

bovag-onderhoudsbeurt

 

Reparaties

Na de ‘ beroemde’  hagelbui van 23 juni 2016, hebben wij voldoende ervaring in het herstellen van hagelschade caravans. Maar ook voor andere schades kunt u uiteraard bij ons terecht. We zijn een BOVAG herstelbedrijf, waar u kiest voor vakmanschap. Bovendien krijgt u zes maanden garantie op uw reparatie. Voor deze reparaties, onderhoud en veel meer, kunt u bij ons, uw BOVAG-kampeerbedrijf, terecht.

Heeft u schade opgelopen, neem dan direct contact met ons op: 040 – 20 153 80.

 

Contactgegevens

Braambos 26
5563 AB Westerhoven

T. 040-2015380
E. info@boscaravan.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag
Van 09:00 – 12:00 en van 13:00 – 17:30

Zaterdag
Van 09:00 – 17:00